Krul

Massages en prijslijst

Massages zijn mogelijk in de avonduren van 19:30 tot 22:00 uur.
Tarieven zijn incl. 21% BTW.

Massage aan huis is ook mogelijk, want wat is er nou fijner dan na zo'n heerlijk ontspannende massage meteen te kunnen gaan slapen? Huisbezoek in Arnhem, Elst of Driel is 10 euro per keer extra.
Dus ook bij 2 massages per keer op 1 adres is het extra tarief 10 euro.
Woon je ergens anders? Dan is het extra tarief in overleg.

Een cadeaubon schenken? Je kunt kiezen voor een bon voor een bepaalde massage, bijv. voor een voetmassage of voor een bon van een bepaald bedrag, bijv. 10 euro.

Prijslijst

Duur (Min) Prijs (Euro)
Ontspanningsmassage 60 45
90 60
Lomi Lomi 90 70
Hydromed massage 60 60
Indiase Hoofdmassage 30 30
Japanse Gezichtsmassage 30 30
Voetmassage 30 25
Stoelmassage 30 30
Duo-massage 60 100
90 130

Massages

Waarom een Ontspanningsmassage?

Binnen onze huidige maatschappij zijn er steeds meer technische ontwikkelingen. We zitten vaak en ons levenstempo neemt steeds meer toe. Er is weinig tijd meer voor echte ontspanning en we geven vaak te weinig aandacht aan de signalen van ons lichaam. Onze lichaamsbalans wordt daardoor verstoord. Een verstoorde lichaamsbalans brengt fysieke en psychische klachten met zich mee, wat zich vaak uit in verhoogde spierspanningen.

Een ontspanningsmassage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en psychische klachten te verminderen. Bovendien neem je tijd voor jezelf en leer je je eigen lichaam beter kennen.

Ieder mens heeft aandacht en lichamelijk contact nodig. De huid is het grootste orgaan. Aanraking en streling van de huid zet processen in werking die niet alleen voor een algemeen welbehagen zorgen, maar ook voor een betere gezondheid. Met massage wordt op een simpele manier in deze basisbehoeften voorzien.

Een ontspanningsmassage kan bestaan uit massage van:

Natuurlijk kan dit naar wens aangepast worden. Zo kan de massage eventueel afgesloten worden met een korte voetmassage. Verdere opties zijn: buik en gezicht.

Wat is een Lomi Lomi massage?

De oorsprong van de Lomi Lomi massage ligt in Hawaï. Er bestaan diverse vormen van en de variant van Simpel Ontspannen is gebaseerd op de zogenaamde Temple Style. Typerend voor de Lomi Lomi massage is het masseren met het zachte deel van de onderarmen en de doorgaande flow van lange, vloeiende bewegingen over het lichaam. Deze massage techniek weerspiegelt de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Dit is heel ontspannend. Zelfs nog ontspannender dan een normale ontspanningsmassage. Deze massage is bedoeld om de mensen uit hun hoofd en in hun lichaam te laten komen.

Kenmerkend is ook dat de mensen, terwijl ze op de tafel liggen, eerst compleet worden ingeolied. Dit is om de lange strijkingen te kunnen doen van top tot teen. Bovendien hoeft dan tijdens de massage geen extra olie meer te worden opgebracht. Hiervoor is het handig dat de klant ontkleed op de tafel ligt. Mocht dit een bezwaar zijn, dan moet de kleding wel ook ingeolied kunnen worden. Natuurlijk wordt altijd de schaamstreek afgedekt met een doek.

Al met al is Lomi Lomi een complete massage met een diepe, ontspannende werking.

Wat is een Hydromed massage?

Hydromed massage, ook wel bekend als warm waterkussen massage, is een massage waarbij mensen een heerlijke ontspannende lichaamsmassage in rugligging kunnen ontvangen.

Het is dan ook een heerlijke massage voor mensen, die niet of moeilijk op hun buik kunnen liggen. De massage kan, ondanks de rugligging, over het gehele lichaam toegepast worden.

De warmte van het water in het kussen (±42°C) en het zacht meedeinende water zorgen voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren.

Met handen en armen wordt er tussen lichaam en kussen gemasseerd waarbij het lichaamsgewicht van de cliënt als tegendruk gebruikt wordt.

De watertemperatuur kan worden aangepast aan de situatie. In de zomer zal een lagere watertemperatuur prettig zijn. Vooral in de winter is het warme water heerlijk.

Wat is een Indiase Hoofdmassage?

Veel mensen hebben regelmatig last van stress, hoofdpijn en spanning.
Onze energie zit vaak in ons hoofd, nek en schouders vast. Deze massage van de schouders, nek en hoofdhuid heft blokkades op en zorgt voor directe ontspanning.
Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen gemakkelijker en sneller worden afgevoerd.

De Indiase Hoofdmassage is een traditionele zittende massagetechniek die uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt. Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze, afkomtig uit India. Ayurveda betekent levenskennis. Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

De Indiase Hoofdmassage kan bij Relaxness ook liggend op de massagetafel uitgevoerd worden en de bewegingen zullen dan meer rust bevatten om zo tot een weldadige ontspanning te komen.

Wat is een Japanse Gezichtsmassage?

Een Japanse Gezichtsmassage is een ontspannende massage, waarbij shiatsu op gezicht en hoofd wordt toegepast. Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”.

Een Japanse Gezichtsmassage bestaat uit:

Voor wie is Japanse Gezichtsmassage geschikt:

Voor wie is Japanse Gezichtsmassage niet geschikt:

Waarom een Voetmassage?

Meestal krijgen de voeten weinig aandacht. Jammer, want je kunt je stappers af en toe onder handen laten nemen. Dat is namelijk heel ontspannend en gezond. Het stimuleert de doorbloeding van de voeten en daarmee je gezondheid. Op gezonde voeten kunnen we bovendien langer voortstappen.

Een ander voordeel van een aandachtige voetmassage is dat je geestelijk ontspannen raakt. Je richt immers je volledige aandacht op de massage van je eigen voeten.

Vooral voor mensen die vaak koude voeten hebben is zowel het bevorderen van de doorbloeding, als ook het richten van de aandacht op de voeten, erg prettig.

Na de behandeling loop je op ‘wolken’.

Een voetenmassage is echt een mooie massage die compleet aanvoelt en heel ontspannend werkt. Het is ook een aanrader bij slaapproblemen!

Wat is Stoelmassage?

In een speciale massagestoel worden de rug, schouders, nek, hoofd en armen behandeld.

Het is een korte behandeling waarbij de cliënt de kleding gewoon aan kan houden.

Met een stoelmassage geef je lichaam en geest de kans te herstellen van opgebouwde stress. Het regelmatig afvoeren hiervan kan typische kantoorklachten als hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklachten, vastzittende spieren en stijve gewrichten helpen voorkomen en helpen verminderen.

Stoelmassage kan ook heel goed preventief ingezet worden. Snelle bewustwording van lichamelijke klachten is van groot belang. Bewustworden van je houding in je leven en in je werk. Zo krijgt deze vorm van massage ook als uitgangspunt: "Hoe blijf ik gezond".

De massagestoel is makkelijk te vervoeren en daarom is een stoelmassage ideaal op kantoor, bij mensen thuis en op evenementen. Bovendien is het vaak een uitkomst voor mensen die niet op een massagetafel kunnen of willen liggen, zoals zwangere vrouwen of oudere mensen.

Boek een gezellige duo-massage

Gezellig samen ontspannen met je partner, vriend, vriendin, dochter of welke relatie dan ook. Bij uitstek een origineel kado waar je zelf tegelijk van mee kan genieten.

Deze duo-massages zijn in samenwerking met NGS Wellnessmasseur José Haanappel of met Annelieke van Massagepraktijk Annelieke.

Wij komen bij u langs met twee masseurs en twee massagetafels en bijbehoren.

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat.

 

Terug naar boven

Krul